...trainingen met effect
Endurance Enduance aandacht met effect

Simone Jilderda, medewerker projectondersteuning

De klant staat centraal, dat is mijn motto. We moeten alles in het werk stellen om onze opdrachtgevers tevreden te houden. Uiteindelijk zijn zij het fundament onder Endurance; een tevreden opdrachtgever is onze ambassadeur, zo simpel is het.

Werkervaring:

Na afronding van mijn opleidingen (MAVO en MTRO) heb ik ruim 4 jaar gewerkt als reisadviseuse op een reisbureau in Amersfoort. Daarna heb ik ruim 10 jaar gewerkt als directiesecretaresse bij een softwarebedrijf uit Amersfoort, die, niet geheel toevallig, in hetzelfde pand als Endurance zit. Ik ken mijn huidige collega’s van Endurance dus al langer dan vandaag en het was daarom een kleine stap om in het team mee te draaien.

Hoewel ik pas sinds half mei 2014 bij Endurance in dienst ben, heb ik het gevoel dat ik er al veel langer werk; het voelt vertrouwd.

Persoonlijke visie op opleiden:

Ik vind het belangrijk dat alles in het teken van de klant staat; bij Endurance staat de klant altijd centraal en dat spreekt mij erg aan. We kijken wat onze opdrachtgevers willen en hoe wij onze diensten daarop het beste kunnen afstemmen. Ik neem daarbij het gehele administratieve proces voor mij rekening.