...trainingen met effect
Endurance Enduance aandacht met effect

Annelies Kaan, acteur en trainer

Vergis je niet tussen mijn persoonlijkheid en mijn houding...
Mijn persoonlijkheid is wie ik ben.
En mijn houding hangt af van wie jij bent.

Bovenstaande slogan gaat alleen op als men zichzelf goed kent en in staat is te schakelen in gedrag. Daar help ik graag bij. Ik vind het fijn mensen inzicht te geven in zichzelf, gedrag en communicatie zodat zij zelf de keuzes kunnen maken die bij hen passen.

Opleidingen:

  • Pedagogische Academie
  • Theaterregisseur
  • Trainingsacteren

Werkervaring:

Na ruim 25 jaar inhet onderwijs gewerkt te hebben heb ik me sinds 2007 gericht op trainings- en trainingsacteervak. Ogenschijnlijk twee heel verschillende beroepen maar niets is minder waar. Allen staan in het teken de andere te helpen bij zijn ontwikkeling. Dat is wat ik goed kan en het liefste doe.

Persoonlijke visie op opleiden:

Mensen kunnen zich alleen ontwikkelen als de omgeving vertrouwd en veilig is. Dat vind ik een voorwaarde voor een training en ik zal dus alles in staat stellen een veilige omgeving te creeƫren.

Daarnaast is het belangrijk de problemen uit het hier en nu aan te pakken. Dat kan door deelnemers inzicht te geven en te reflecteren op hun handelen en vaardigheden te ontwikkelen door middel van rollenspelen. Dat is het zogenaamde ervarend leren. Meer dan alleen het aanbieden van theorie, daar ben ik een groot voorstander van.