...trainingen met effect
Endurance Enduance aandacht met effect

Het voeren van functioneringsgesprekken, online via Zoom

Online training

Deze online training is voor iedereen die direct betrokken is bij het voeren van functionerings- of evaluatiegesprekken en deze met meer vertrouwen en resultaat willen gaan oppakken.

Hoe voer je een goed functioneringsgesprek?

Een leidinggevende is vaak de initiatiefnemer van het gesprek. Maar hoe zorg je dat ook jouw medewerker zich echt betrokken voelt bij dit gesprek? Hoe ga je om met de specifieke communicatie die zo’n gesprek verlangt. Denk aan waarnemen, feedback geven, luisteren, samenvatten en doorvragen. Ook de lastige gesprekken komen uitgebreid aan bod.

Tijdens deze online training geven wij antwoord op deze en andere vragen vanuit onze ervaring en expertise. Je krijgt handvatten en formulieren aangereikt om op een goede manier functioneringsgesprekken te voeren.

Praktisch

De training ‘Het voeren van functioneringsgesprekken’ wordt twee keer gegeven: op donderdag 12 november en op woensdag 18 november. Beiden via Zoom van 9:00 - 12:30 uur. Je ontvangt vooraf een link voor deelname. De vergoeding bedraagt € 95,- per persoon en € 50,- voor iedere volgende deelnemer van dezelfde organisatie. Prijzen zijn exclusief btw.  

Klanten over ons: